Tuesday, November 22, 2011

Tumacenje snova 2012

Pogledajte znacenje vasih snova i pogledajte sta se menja u 2012.Izaberite pojam koji ste sanjali i procitajte detaljnu analizu sna.
Nas nlog sanovnik tumacenje snova je tu da vam pomogne da razumete snove.Ali takodje mozete da procitate i sta su stvarno snovi i da li mozemo da ih kontrolisemo.

Samo tumacenje snova je od davnina zanimalo ljude i mnogi su od davnina trazili objasnjenja za njih.Mnogi veruju da snovi imaju jako bitan uticaj na nas zivot i da zahvaljujuci snovima mozemo da predvidimo buduce dogadjaje.

Postoji takodje i druga teorija da na snove utici fizicki nadrazaji iz nase okoline.Na primer ko vam je hladno dok spavate onda cet vrlo verovatno i sanjati zimu,sneg ili neke slicne pojmove i obrunoto ako vam je toplo sanjacete nesto drugo.Ovo je modernan nacin tumacenja snova .

Na nasem blogu imate link sanovnik i tu mozete procitati tumacenje vaseg za po pojmovima.Pojmovi su dati po abecednom redu da bi lakse mogli da se snadjete.

Pazljivo procitajte savki pojam i pokusajte da ih povezete sa nekim vasim buducim dogadjajima.Jedino vi mozete da kazete da li je pogodjeno ono sto ste sanjali odnosno da li se desilo ili ne.

Sanovnik tumacenje snova se u proslosti smatralo jako bitnim.Neki ga smatraju i danas.Mnogi veruju da nam nasi snovi govore o buducnosti.Ako ste jedan od njih uzivajte u nasem sajtu.

No comments:

Post a Comment