Tuesday, May 10, 2011

Sanovnik Tumacenje Snova


Najveci internet sanovnik na nasem jeziku.Sanovnik tumacenje snova je mesto gde cete saznati sve sto vas zanima o vasim snovima.Koriscenje je vrlo jednostavno treba samo da izaberete pojam koji ste sanjali i procitajte sta on oznacava.
Ovde mozete pogledati Sanovnik
Ako mozete da zapamtite svoje snove i da se setite sta ste sanjali onda cete vrlo lako mozi i da protumacite njihovo znacenje.Tumacenje snova nije tako komplikovano i svako moze da uradi.Za san mozemo reci da je to jedan od alternativnih oblika stvarnosti.Covek sanja celog svog zivota.Ako posmatramo sa bioloske strane san je tu da nas okrepi i fizicki odmori od svih dnevnih opterecenja koje u toku dana opterecuju i zamaraju nas organizam.

Mnogi poznati umtetnici su trazili u snovima inspiraciju za svoj rad.Cak postoji i jedan umetniciki pravac koji je zasnovan na tome Nadrealizam.Nadrealisti su koristili svoje snove za inspiraciju za svoja umetnicka dela.

U svojoj pravoj osnovi snovi su produkt imaginacije ili nasih secanja a povremeno su pomesani sa elementima nase spoljne realnosti.Zato ponekad ako ste pokriveni a sanjate da se krecete ili da trcite hod vam je otezan.To je uticaj spoljasnje sredine u toku spavanja.

Dobro je poznato da nam trecinja zivota prodje u spavanju.Spavanje je polje interesovanja mnogih istrazivaca u svim delovima sveta.Nase spavanje se sastoji iz dve velike faze NON REM i REM .U prvoj NON REM fazi spavanja postoje jos cetiri fraze koje se razlikuju po elektricnoj aktivnosti naseg mozga.U toj fazi nam se smanjuje aktivnost mozga i manje reagujemo na nadrazaje iz spoljasnje sredine.Suprotno tome u REM fazi smo prilicno osetljivi,cesto nepravilno disemo i imamo trzaje misica.

Zasto je vazno tumacenje snova ?

Ucenjem da protumacite snove mocicete da otkrijete tajna znacenja u vasem umu.Razumevanjem znacenja vasih snova otvarate put ka razumevanju i upravljanju vasom unutrasnjom samospoznajom.Kada imate san ili seriju poezanih snova najbolje je da zapisujete detalje kojih mozete da se setite.Sa obaveznim ukljucivanjem karaktera i osoba koje se pojavljuju u vasem snu kao i lokacija ,boja i emocija.Razmislite koje moguce tumacenje najbolje odgovara vase m snu i vasem trenutnom raspolozenju kao i okolnostima u kojima se nalazite.

Ako vas slucajno zanima horoskop i novi horoskopski znaci ovde imate vrlo interesantan tekst o svemu tome New Zodiac Signs

No comments:

Post a Comment