Monday, May 23, 2011

Sanovnik Na Slovo F

Fabrika
Ako ste sanjali ovaj pojam mozete ocekivati poslovni uspeh i srecu na poslu.
Fazan
Ovaj pojam oznacava srecu tako da ako ste sanjali fazana ocekujete prijatne vesti.

Farbati
Ako ste farbali ogradu u snu to znaci da niste bili iskreni prema ljudima bliskim vama.Ako ste farbali odecu znaci da niste bliski sa porodicom i da bi trebalo da im posvetite vise paznje.Ako gledate da neko nesto farba to moze znaciti bolest.
Farovi
Ako su farovi od automobila upereni u vas pripazite se malo bolje ocekuje vas neka opasnost.
Fenjer
Pripazite se bolje jer vam komsiluk nesto smera.Ukoliko ste u snu ugasili fenjer ocekujte neki gubitak a ako ste ga upalili ocekujte radost.Ukoliko ste u snu videli ugasen fenjer razicicete se sa nekim prijateljem a upaljen znaci da bi trebalo da budete iskreniji prema dragoj osobi.
Fes
Videti u snu na drugome znaci da bi trebalo da se pripazite jer planira da vam nesto napakosti ili vas ogovara. Ukoliko u snu nosite fes oznacava krajnje vreme da predjete sa reci na dela!

Fijaker
Ceka vas putaovanje i mnogo radosti.
Film gledati
Ukoliko sami u snu gledate film ceka vas putovanje a ukoliko ga gledate u drustvu signalizira neverstvo u ljubavi. Ukoliko je u pitanju ljubavni film signalizira vasu usamljenost i lenjost da nesto promenite. Ukoliko gledate crtani film to znaci da imate vise srece na poslu nego u ljubavi a ukoliko je u pitanju horor film to znaci da niste iskreni ni prema sebi ni prema drugima.
Flasa
Sanjati punu flasu necega znaci da ce vas neko oklevetati.Ukoliko je flasa puna vina signalizuje zadovoljne trenutke a prazna znaci da bi trebalo da obuzdate svoj jezik kako ne biste upali u nevolju.Velika flasa oznacava da postoji velika sansa da upadnete u dugove i da bi trebalo da se pripazite a mala da vas ceka veliko iznenzadjenje.
Fioka
Zakljucana- znaci da imate prepreke na putu u ostvarenju poslovne ideje. Zatvorena je upozorenje da ukoliko zelite da ostvarite svoje zelje trebalo bi da budete dovitljivi kako bi nekoga nadmudrili. Otvorena fioka je dobar signal da krenete u akciju kako biste ostvarili neku svoju zamisao ili posao dok prazna vam govori da mozete imati problema zbog prejakih reci i da obavezno obratite paznju sta pricate!
Fitilj
Upaljen oznacava da ce vam se ukazati neko resenje trenutnog problema dok ugasen signalizuje neku stetu.
Flauta
Svirati flautu u snu znaci da vas ceka neko neprijatno iznenadjenje dok slusati znaci da ce se nesto lepo desiti u vasoj porodici
Flert
Ukoliko sanjate da sa nekim flertujete to znaci da cete imati uspeha u drustvu
Foka
Ukoliko sanjate ovog sisara on vam je veoma pozitivan signal u snu jer vam donosi blagostanje u realnosti
Fontana
Suva fontana u snu znaci da vam sledi nepovoljniji period dok ako sanjate zivu fontanu kroz koju tece voda znaci da cete imati dobar i ispunjen zivot u svakom pogledu!
Fotelja
Ako sanjate da sedite u fotelji znaci da biste trebali da se obratite za pomoc i da ce vam molba biti uslisena.Prazna fotelja u snu znaci da cete neku situaciju koja vam je bila nejasna posle duzeg vremena i potrosenog truda uspeti da razmrsite i postavite stvari na svoje mesto.

Fotograf
Predstoji vam uskoro zenidba/udaja
Fotografija
Gledati fotografiju u snu znaci da osoba sa fotografije zivi dobro i srecno
Fotografisati se
U snu oznacava neko neprijatno iznenadjenje
Frak
Nositi u snu oznacava da ste narcisoidni vise nego sto ljudi mogu oko vas to da podnesu.
Francuz-francuskinja
Signalizuje dobar seks ali i prevrtljivu ljubav
Frizider
Sanjati pun frizider znaci da bi ste trebali biti umereniji u jelu i picu. Ukoliko ste sanjali prazan frizider znaci da uzaludno trosite svoje vreme

Frizer
Sanjati da ste kod frizera znaci da vas ocekuju veliki zadaci, ikoliko sanjate frizerku ocekujte uskoro poziv na neku svecanost gde cete se susreti sa ljubomorom
Frula
Videti ovaj instrument ili ga cuti znaci da cete se susresti sa prevarom, gubitkom i svadjom.Svirati frulu znaci da vas ocekuje neka iznenadna radosna vest. Videti osobu koja svira frulu znaci da bi trebalo da se pripazite jer neko zeli da vam naskodi.
Fudbal
Gledati utakmicu u snu znaci da cete se obradovati uspehu osobe koju volite, dok igati fudbal u snu znaci da biste trebali biti organizovaniji.

No comments:

Post a Comment